Odštampajte ovu stranicu
Subota, 03 Septembar 2016 10:44

Jesenje boje u domu Istaknut

Raskošne boje jeseni uključuju šaroliku paletu boja, u rasponu od nijansi zelene, žute, crvene, narandžaste do nijansi braon boje. Ove boje stvaraju najjači doživljaj jeseni u domu, a istovremeno unose osećaj topline i udobnosti, i uklapaju se u sve stilove uređenja doma, od rustičnog do minimalističkog.

Crvena, žuta i narandžasta boja su klasične boje jeseni i podsećaju na boje jesenjeg lišća. Možete da ih kombinujete u spavaćoj sobi. Jastuci, prekrivač, posteljina, stone lampe u ovim bojama stvaraju topao, udoban izgled prostora.

Kombinacija raznih nijansi braon boje u modernoj kuhinji stvara prijatan prostor, koji se može osvežiti cvećem u vazama ili voćem u činijama.

Da bi soba sa braon komadima nameštaja oživela, koristite jarku narandžastu boju, za detalje poput ukrasnih jastuka, zavesa, stone lampe, cveća ili stolnjaka.

Kombinacija jesenjih boja, kao što su boje terakote i rđe i nijansi braon boje je dobar izbor za trpezariju. Slika iznad komode i cveće u vazi u jesenjim bojama dodaju osećaj topline ovom prostoru.

Nijanse zelene boje, posebno one tamnije su zanimljive u dnevnoj sobi, ne samo u jesen, već i cele godine.

Uz jesenju paletu boja, možete da dodate bakarne ili zlatne ukrase. Detalji kao što su na primer, pletene korpe i drvene činije ispunjene sezonskim voćem ili klipovima kukuruza, bundeve, suvo cveće, slike ili art printovi sa jesenjim motivima prirode stvoriće pravu jesenju atmosferu.

 

Pročitano 3542 puta
Stefan Tanasijević

Najnovije:

Srodni članci