Artnit

Subota, 15 Juni 2019 10:41

Metalik boje za zidove unose notu glamura u dom Istaknut

Svetlucava dekorativna boja sa metalik efektom, na bazi vode, poznatija kao metalik boja je idealna za sve vrste dekoracije i isticanje detalja u prostoru i daje moderan izgled svakoj prostoriji. U zavisnosti od izbora nijansi boja izgledaju izuzetno sofisticirano. Dostupne su u nekoliko različitih nijansi, a najzastupljenije su zlatna i srebrna metalik boja za zidove. Možete obojiti sve zidove metalnom nijansom da biste napravili elegantan izraz ili samo jedan zid za zanimljive metalik akcente u prostoru.

Metalik boju odlikuju lakoća nanošenja, blaga perivost, a nanosi se po potrebi u jednom ili više slojeva. Naročito je pogodna za uređenje dnevnih soba, gde će uneti notu luksuza i uz puno rasvete i jednostavan nameštaj sa ponekim detaljem u boji zida izgledaće raskošno.

Metalik zlatna boja zidova stvara toplu, prijatnu i intimnu prostoriju, sa efektom raskoši. Zlatni zidovi su dobar izbor za dnevnu sobu i trpezariju, a uz njih se najbolje uklapa nameštaj od tamnog drveta, stone lampe i nameštaj u neutralnim bež tonovima ili boji kafe.

Metalik zidovi u srebrnoj boji unose notu luksuza u svaku prostoriju, čine je vizuelno većom i svetlijom i daju osećaj mira i tišine. Upotpuniće ih puno svetla, sveća, kristala, belih jastuka, detalja u bojama srebra, gvožđa, aluminijuma. Ova boja za zidove je savršena za spavaće sobe radi adekvatnog odmora, ali i za kupatila.

 

Pročitano 2747 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Metalik boje za zidove unose notu glamura u dom