Artnit

Utorak, 19 Septembar 2017 10:51

Vizuelno povezivanje dva različita kauča ili dve različite sofe u dnevnoj sobi Istaknut

Često nameštaj u dnevnoj sobi nije istovremeno nabavljen, a kada se preseli iz malog stana ili kuće u veći prostor, ponekad treba da se usklade postojeći kauč ili sofa sa novim komadima nameštaja. Da bi se uskladila dva kauča ili dve sofe i uređenjem dnevne sobe stvorio kohezivan izgled mogu se dodavati ukrasni jastuci, pokrivači ili raznovrni ukrasi i detalji.

Jedan od najjednostavnijih načina za vizuelno povezivanje dva kauča ili dve sofe u dnevnoj sobi je dodavanje odgovarajućih ukrasnih jastuka, isti dizajn jastuka za oba kauča ili obe sofe. Ako na primer, sofe imaju zajednički elemenat boje, jedna plava sofa i jedna sa plavim prugastim dezenom, tada bi plava boja bila dobar izbor za ukrasne jastuke. U suprotnom, pronađite boju ili dezen ukrasnog jastuka koji bi izgledao dobro postavljen na obe sofe.

Za stvaranje zanimljivog vizuelnog efekta u sobi povezivanjem dva kauča ili dve sofe, stavite na primer, ukrasne jastuke koji odgovaraju jednoj sofi na drugu sofu i obrnuto. Ako kauči ili sofe već imaju svoje ukrasne jastuke, jednostavno ih zamenite.

Klasičan izgled stvara se izborom boje koja je zajednička za oba kauča ili obe sofe, kao što se može učiniti sa ukrasnim jastukom, ili sa odvažnim dezenom ukrasnog jastuka kao što su na primer, zebra ili pruge. Za jednostavnije usklađivanje nabavite pokrivač i pokrijte jednu ili obe sofe sa njim. Pokrivač neutralnih boja je uvek dobar izbor.

Dodatni detalji i ukrasi, mogu svojim bojama da vizuelno povežu dva različita kauča ili dve različite sofe i stvore kohezivnu atmosferu u dnevnoj sobi. Ako imate ružičastu sofu i sivu sofu, na primer, dodajte sliku ili vajarsko delo sa obe boje na njima.

 

Pročitano 2646 puta Poslednji put izmenjeno Ponedeljak, 02 Decembar 2019 11:40

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Vizuelno povezivanje dva različita kauča ili dve različite sofe u dnevnoj sobi