Artnit

Utorak, 08 Avgust 2017 10:50

Rozen kvarc boja unosi emocije u dom Istaknut

Rozen kvarc ili ružičasti kvarc je boja istoimenog kristala koji je poznat kao kamen ljubavi, jer se smatra da privlači ljubav i budi emocije. Ova nežna, pastelna, sofisticirana nijansa ružičaste boje je dovoljno upadljiva da privuče pažnju, ali istovremeno i dovoljno prefinjena da unese notu elegancije u enterijer doma.

Akcenat zid u rozen kvarc boji može da predstavlja fokalnu tačku u prostoriji, pozadinu za galeriju slika ili ogledalo u hodniku i dnevnoj sobi ili pozadinu za moderne uređaje u kuhinji.

Boja rozen kvarc je posebno dobar izbor za upečatljiv komad nameštaja. Ako su sofa ili trpezarijske stolice u ovoj boji, ostatak enterijera treba da bude u neutralnim nijansama kako bi predstavljao savršen okvir za boju.

Rozen kvarc nijanse izgledaju lukzuzno posebno kada se kombinuju sa metalnim nijansama ili prirodnije sa rustikalnim, laganim drvetom i ratanskim teksturama. Na primer, dnevna soba će izgledati fantastično kada se uz ružičastu kvarcnu sofu doda bakarni sto, lampa, svećnjak ili vaza u metalnoj nijansi.

Za ugodnu i opuštajuću atmosferu u spavaćoj sobi kombinujte niz nijansi rozen kvarc boje. Na primer, zidovi mogu biti u ovoj boji, posteljina, prekrivač ili ukrasni jastuci.

Detalji u rozen kvarc boji mogu da budu interesantni akcenti u svakom delu doma.

 

Pročitano 2336 puta Poslednji put izmenjeno Sreda, 07 Oktobar 2020 10:40

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Rozen kvarc boja unosi emocije u dom