Artnit

Četvrtak, 27 April 2017 10:35

Vintage stil uređenja dvorišta Istaknut

Vintage stil uređenja doma stvara topao ambijent koji podseća na stara vremena. Dvorište uređeno u ovom stilu može da postane prijatna, udobna oaza za odmor. Takođe, kombinacija starog sa novim može da stvori osoben prostor, a istovreneno je veoma laka za svaki budžet, posebno za one koji raspolažu ograničenom sumom novca.

Novi izgled dvorišta se stvara i sa starim komadom nameštaja poput stolice, stola ili kauča. Na sto se može staviti stolnjak u vedrim bojama, a na kauč ili stolice ukrasni jastuci u sličnim bojama i dezenima.

Dodajte nekoliko vintage stolica metalnih ili od pruća koje će upotpuniti novu garnituru za sedenje u dvorištu. One mogu da se ofarbaju i u neku nežniju boju.

Ako se doda nekoliko vintage detalja u dvorište, kao što su na primer gvozdene urne, livene statue, rustična klupa i stočić ili čak točak vagona može odmah da se stvori osećaj prošlih vremena.

Puno cveća, na podu i stolu, puzavice koje vise na zidovima uneće delić prirode u dvorište. Umesto klasičnih vaza i saksija možete izabrati neki stari lonac ili ćup.

 

Pročitano 3151 puta Poslednji put izmenjeno Utorak, 29 Septembar 2020 10:57

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Vintage stil uređenja dvorišta