Artnit

Nedelja, 23 April 2017 10:55

Krem boja - za svetlu i svežu atmosferu u domu Istaknut

Krem boja je jednostavna žućkasto-bela koja se često koristi u dizajniranju enterijera doma. Ona stvara sofisticiranost i prostranost u prostoru, a izgleda dovoljno neutralno da bi mogla da se uskladi skoro sa svakom bojom. Pošto stvara svetlu, svežu atmosferu uvek je dobar izbor za male prostorije kao i one sa manje prirodnog svetla.

Krem nijanse se često koriste u enterijeru kao boja zida. One su dobra alternativa beloj boji, jer ne izgledaju tako sterilno i bezlično, a uvek imaju ton žute boje koji dodaje blagu sunčanu notu neprozirnoj beloj. Zidovi u ovoj boji postavljaju posebno dobru pozadinu za tradicionalni i rustični dekor.

Krem dizajn u dnevnoj sobi stvara miran i opuštajući prostor. Da biste stvorili sofisticiran dekor, najbolje je da izaberete svetle tonove, kao sladoled od vanile ili meka karamela. Rezultat će biti elegantan i sofisticiran dizajn enterijera. Ali, dodavanjem malo čokoladnobraon boje za akcenat uneće se i nota elegancije.

Nijanse krem boje mogu se koristiti za dizajniranje spavaće sobe. Za stvaranje nežne, prijatne atmosfere u spavaćoj sobi, zidovi u krem boji mogu se uskladiti sa zavesom, tepihom, posteljinom, ukrasnim jastucima, pokrivačem, vazom i stonom lampom u istoj boji, ali u raznim nijansama.

 

Pročitano 6349 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Krem boja - za svetlu i svežu atmosferu u domu