Artnit

Petak, 03 Mart 2017 11:59

Boje dragog kamenja za sjajan enterijer doma Istaknut

Bogate i zasićene boje dragog kamenja bacaju svoj sofisticiran sjaj na bilo koji ugao enterijera doma. Najpopularnije su boje smaragda, rubina, ametista, topaza i safira. Kada se primenjuju na ceo enterijer od boje zidova do mebla, boje dragog kamenja mogu transformisati svaku prostoriju u raskošno utočište ili svetliju kutiju nakita punu dragulja.

Mala soba u bojama dragog kamenja bez mnogo arhitektonskih elemenata izgledaće glamurozno, stvoriti intimnost u impozantnom prostoru, kao i osećaj udobnosti.

Zidovi u bojama dragog kamenja su sofisticirana pozadina, posebno za klasični stil uređenja. Tamniji tonovi poput ametist ljubičaste ili smaragdnozelene uneće notu glamura i raskoši, a svetliji tonovi osećaj mira i spokoja. Izaberite bogate tamne boje, kao što je na primer safir plava za zidove da obezbedite pozadinu i naglasite bogate tonove zavese, presvlaki i ukrasnih jastuka u istoj boji.

Tamni zidovi u svakoj prostoriji stvaraju mračniju atmosferu. Da bi se prostorija osvetlila i bila glamuroznija treba uneti boje dragog kamenja. Kauč i fotelja u jakoj zelenoj boji smaragda uneće eleganciju, a detalji žute boje topaza, kao što su stočić i ukrasni jastuk vedrinu.

Boje dragog kamenja izgledaju posebno lepo na tkaninama kao što su svila i somot. Koristite kombinaciju mat i sjajnih tkanina za tapaciranje sofa i fotelja, kako bi uneli dodir luksuza. Takođe, boje dragog kamenja satenskim ukrasnim jastucima i pokrivačima daju notu glamura.

Detalji i ukrasi u bojama dragog kamenja mogu da budu zanimljivi akcenti u enterijeru u kojem dominiraju neutralne boje. Stolica, fotelja, luster lampa u ovim bojama dodaće blesak boje svakom prostoru.

 

Pročitano 2570 puta Poslednji put izmenjeno Utorak, 27 Avgust 2019 10:59

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Boje dragog kamenja za sjajan enterijer doma