Artnit

Utorak, 29 Novembar 2016 11:53

Stikeri - za osobeno oslikan dom Istaknut

Tehnika zidnog oslikavanja pomoću šablona, nalepnica ili stikera je poznata po nazivu Wall tatoo. Stikeri se veoma lako lepe na zid i skidaju, a istovremeno i brzo stvaraju zanimljiv nov izgled svakog dela u enterijeru doma.

Stikeri za zid mogu da budu raznih boja, tekstura, oblika i motiva. Možete ih zalepiti na delu zida koji je prazan i neiskorišćen i tako napraviti originalni i zanimljiv detalj u prostoru. Svetli zidovi ispunjeni zanimljivim dekorativnim stikerima uneće vedrinu u sobu.

Mesto na zidu na koje se stavljaju stikeri, birajte u odnosu na postojeći nameštaj. Takođe stikere možete kombinovati uz nameštaj, tako da postane prateći elemenat nekog komada nameštaja koji stoji uz zid, ali on ne treba da preklapa crtež.

Boje stikera treba da se usklade sa bojom nameštaja. Kada je enterijer uglavnom jednobojan ili crno-beli, motiv stikera može da razigra prostor i učini ga vizuelno zanimljivim.

Što realnija slika stikera, posebno ako se radi o cvetovima, grančicama ili nekom motivu iz životinjskog sveta stvoriće prijatan ambijent u svakom prostoru. Ovakvi stikeri su posebno dobar izbor za dečju sobu.

 

Pročitano 2200 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Stikeri - za osobeno oslikan dom