Artnit

Ponedeljak, 14 Mart 2016 11:52

Presvlake za stolice - za nov i svež izgled doma Istaknut

Stolice se u domu najčešće koriste uz sto za obedovanje ili uz sto za rad. Osim funkcionalnosti i udobnosti svaka stolica može da postane i jedinstven elemenat nameštaja u enterijeru doma. Stare, pohabane stolice ili one čiji Vam se stil ne sviđa, možete uz malo kreativnosti i za kratko vreme promeniti. Presvlake potpuno mogu da promene izgled stolica. Bez obzira da li se koriste za zaštitu tkanine na tapaciranoj stolici ili dodavanje stila običnoj drvenoj stolici, presvlaka će ih osvežiti sa veoma malo ulaganja.

Možete izabrati boje presvlaka stolica, koje će upotpuniti šemu boja u sobi, na primer biti u skladu sa bojom naslona stolica i stola.

Presvlake za stolice u jarkoj boji osvežiće svaki prostor. Na primer, u kuhinji u dominantnoj beloj boji, barske stolice sa presvlakama u sjajnoj plavoj nijansi, koje ga okružuju uneće notu vedrine i boju.

Bele ili krem presvlake sa kopčama mogu da budu vrlo interesantan detalj u trpezariji, a istovremeno mogu da prikriju neka oštećenja ili ogrebotine na stolicama. Možete da osvežite ambijent i tako što ćete stolice presvući presvlakama od rebrastog somota u nekoj intenzivnijoj boji.

Zavisno od stila uređenja prostora u domu, možete da se opredelite za više neformalne ili strogo klasične, jednostavne ili egzotične presvlake za stolice.

Da bi se lakše održavale, za presvlake treba izabrati materijal otporan na habanje, koji se lako skida, pere i pegla.

Pročitano 3543 puta Poslednji put izmenjeno Nedelja, 26 Maj 2019 10:58

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Presvlake za stolice - za nov i svež izgled doma