Artnit

Subota, 21 Novembar 2015 12:01

Dekorisanje starog kauča ili sofe u dnevnoj sobi Istaknut

Nisu svi u poziciji da bacaju stare stvari da bi nabavili nove. Ako imate kauč ili sofu koji Vam se više ne sviđaju ili se ne uklapaju u stil uređenja dnevne sobe, možete uz malo kreativnosti ili novca da učinite da izgleda bolje ili bar malo drugačije i zanimljivije u prostoru. Promenite malo prostor oko njih ili dodajte boju, teksturu sa ukrasima, pokrivačima i ukrasnim jastucima i stvorićete nov ambijent u dnevnoj sobi.

Ako ne volite svoj kauč ili sofu, zbog boje koja se ističe u prostoru svojim kontrastom, onda "raširite" tu boju negde drugde. Nabavite, na primer neku umetničku sliku koja ima pretežno tu boju, obojite komad nameštaja u slične boje ili čak obojite zid u boju koja će biti slična njima ili se dopuniti sa njima.

Za elegantan izgled kauča ili sofe možete da koristite labavo drapiranje kauča ili sofe sa kvalitetnom dekorativnom tkaninom. To je najlakši način da stvorite nov izgled, a istovremeno dodate zaštitu bez suvišnih detalja.

"Obucite" svoj kauč ili sofu u novu teksturu. Možete da koristite teksturu ćebeta, pokrivača ili ukrasnih jastuka. Ali, ako se tkanina oštetila ili izbledela, možete da pretapacirate kauč ili sofu.

Jedan od najlakših načina da se prekrije kauč ili sofa je ukrasnim jastucima. Svetle boje i šare su odlični, ali ako želite da prikrijete svoj kauč ili sofu neupadljivije, samo postavite uredno nekoliko istih ili monohromatskih jastuka.

Pročitano 3119 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 14 Mart 2019 11:40

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Dekorisanje starog kauča ili sofe u dnevnoj sobi