Artnit

Sreda, 14 Oktobar 2015 11:26

Dizajnerski detalji u dnevnoj sobi Istaknut

Mesto za zabavu i primanje gostiju u domu je dnevna soba. Ona takođe funkcioniše kao mesto za dnevna okupljanja, mesto gde se možete opustiti nakon dugog radnog dana i takođe mesto za gledanje televizije i mnoge druge aktivnosti. U uređenju dnevne sobe dizajnerski detalji mogu da budu veoma važni elementi, koji će uneti svežinu i stil.

Na policu ili komodu u dnevnoj sobi, mogu da se stave predmeti koji imaju sentimentalnu vrednost ili ličnu priču. Velika lepa školjka sa plaže sa odmora može da služi kao podupirač za knjige, pružajući kako oblik tako i funkciju. Neobični ukrasni predmeti ili male saksije sa sobnim biljkama su uvek lepi detalji na polici i komodi.

Dodajte zanimljive dezene u dnevnu sobu. Ako je dominantan neutralni prostor sa dosta bele, krem ili bež boje, nekoliko dobro postavljenih komada u jarkim bojama uneće živost u dnevnu sobu. Tabure sa zanimljivim dezenom u centru dnevne sobe dodaće elegantnu notu, a tabure od tkane teksture uneće malo egzotičnog u dnevnu sobu.

Jedan od najvažnijih delova nameštaja u dnevnoj sobi je stočić, koji osim svog funkcionalnog korišćenja može da bude i zanimljiv dizajnerski detalj. Stočić u obliku bureta za vino može da ukrasi rustičnu, kao i klasičnu dnevnu sobu.

Prirodni elementi, kao što je na primer mešavina poliranih i nedovršenih drvenih elemenata na zidu neutralne boje uneće osećaj rustike u dnevnu sobu.

Dodajte stil i udobnost u dnevnu sobu sa zanimljivim ukrasnim jastucima. Za šik izgled biće skladni veliki ukrasni jastuci, dok će mali dodati ležerne vibracije.

Pročitano 3041 puta Poslednji put izmenjeno Subota, 14 Septembar 2019 11:25

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Dizajnerski detalji u dnevnoj sobi