Artnit

Četvrtak, 08 Januar 2015 12:04

Klizna vrata u domu Istaknut

Klizna vrata su tip vrata koja se otvaraju horizontalno, veoma praktična i jednostavna za postavljanje. Ova vrata mogu da budu veoma upečatljiv dizajnerski elemenat i neobično kreativno rešenje u enterijeru doma, jer ih ima u raznim bojama, oblicima i stilovima i mogu biti izrađivana od različitih materijala.

Klizna vrata se najčešće koriste u kupatilu - kao vrata tuša. Otvaranje standardnih vrata pod uglom može zauzeti mnogo površine u kupatilu, dok su klizna vrata praktična i kompaktna. Moderna klizna vrata duž staze zatvaraju kupatilo, a njihova svetla šafran boja usklađena povezuje ih sa sivom posteljinom na ležaju u sobi.

Klizna vrata od stakla na terasama, balkonima ili verandama omogućavaju bolju povezanost eksterijera i enterijera doma. Na primer, ova klizna vrata koja se otvaraju na balkonu ili terasi će sigurno ulepšati dnevnu sobu, uneti malo prirode i učiniti je prozračnijom.

Trpezarija uvodi još jedna klizna staklena vrata na terasi i čini je prostranijom i svetlijom.

Klizna vrata dolaze u mnogim standardnim dimenzijama i dezenima, ali mogu biti dizajnirana i izgrađena. Zato uvek mogu da budu elegantan, jednostavan način da napravite podelu u prostoru. Posebno su dobra za minimalistička ili jednostavna rešenja u domu.

Drvena klizna vrata mogu da budu zanimljiv pregradni zid između dve prostorije. Drvo, kao i njihov dizajn istovremeno stvaraju estetski i klasičan izgled.

Klizna vrata ne moraju da budu samo od stakla. Možete pronaći ona koja su napravljena od drugih materijala i dodati kreativan izgled domu. Ova klizna vrata su takođe dobar izbor kao pregradni zid između prostorija u domu.

Pročitano 3060 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Klizna vrata u domu