Artnit

Četvrtak, 04 Decembar 2014 12:44

Konzola sto u domu Istaknut

Konzola sto je mali, uzak dekorativni sto, koji se koristi u uređenju savremenog enterijera doma zbog zanimljivog izgleda, kao i zbog funkcionalnosti. Ovaj sto može da se stavi u svaku u prostoriju u domu i unese lični pečat u njeno uređenje, a pošto je dovoljno širok postaje mesto za držanje raznih potrebnih sitnica, ukrasa ili jednostavno svežeg cveća.

Dizajn konzola stola i njegov oblik, kao i materijal treba uskladiti sa elementima u prostoriji, kao i sa njenim stilom uređenja. U zavisnosti od stila uređenja opredelite se za drvo, ratan, kamen ili gvožđe.

Izaberite boju konzole u skladu sa bojom prostorije. Na primer, ako preovlađuju svetle boje opredelite se za svetlije boje konzola stola, kao što su bela ili svetlobraon, a uz braon boju odgovaraće konzola sto tamnije braon boje.

Generalno, većina ljudi stavi konzola sto u hodnik, jer unosi stil, a istovremeno može da bude veoma funkcionalan.

Dizajneri enterijera koriste rado konzola sto za svako prazno mesto pored zida u dnevnoj sobi ili u spavaćoj sobi, jer stvara vizuelno upečatljiv izgled prostora. Minimalistički konzola sto pruža dosta prostora za stavljanje porodičnih fotografija, stone lampe, vaze ili nekog drugog ukrasnog predmeta, bez zauzimanja mnogo prostora na podu. Donja polica na ovom stolu dodaće još više prostora za pokazivanje suvenira ili stavljanje omiljenih knjiga i časopisa.

U modernim dnevnim sobama konzola sto se često stavlja iza sofe, što daje vrlo elegantan izgled.

Trpezarija je još jedna prostorija u kojoj može da se stavi konzola sto. Ovaj sto se koristi za čuvanje pribora za jelo, kao sto za serviranje ili za skladištenje.

Konzola sto se može staviti skoro u svaki ugao u domu i postane radni sto.

U manjim prostorijama konzola sto postaje dobra opcija za skladištenje, jer zauzima malo prostora. Dizajn stola može da bude elegantan i sa ugrađenim fiokama i policama.

Pročitano 3490 puta Poslednji put izmenjeno Utorak, 12 Februar 2019 12:32

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Konzola sto u domu