Artnit

Četvrtak, 07 Novembar 2013 17:48

Panj kao stočić Istaknut

Panj u enterijeru doma može da postane upečatljiv stočić u svakom prostoru, u svakom stilu uređenja. On unosi delić prirode i toplinu, ali i zanimljivu teksturu i formu. Panj kao stočić može da postane detalj ili središnji deo u svakoj prostoriji u domu.

Da bi panj postao stočić treba da se iseče na veličinu koja je potrebna, ukloni se kora, a površina ošmirgla. Posle toga može da se oboje vrhovi, deo ili ceo panj.

Za jednostavno pomeranje stočića mogu da se dodaju točkići i napravi mobilni komad nameštaja. Dodavanjem nožica stočić dobija elegantan izgled.

Panj kao stočić u hodniku unosi toplinu i pruža osećaj dobrodošlice i srdačnosti. Sa malom vazom i cvetom u njoj deluje posebno prirodno.

Kada se panj oboji u zlatnu boju dobija se neobičan stočić koji je glamurozan detalj.

Viši stočić napravljen od panja zanimljive forme i teksture postaje interesantan detalj u svakoj sobi. Sa vazom svežeg cveća na njemu i udobnom foteljom stvara se mali prirodni kutak za odmor.

Od više panjeva u prostoru može da se napravi neobična vizuelna kombinacija. Panjevi postaju i praktični stočići za razne sitnice, ukrase ili hranu.

Pročitano 3440 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 22 Maj 2014 14:30

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Panj kao stočić