Artnit

Četvrtak, 01 Novembar 2012 20:20

Kombinacije ružičaste boje sa drugim bojama - za neobičan dom Istaknut

Ružičasta boja se može kombinovati sa većinom boja. U zavisnosti od nijanse ružičaste boje koja se kombinuje u enterijeru doma se može kreirati opuštajuća i umirujuća atmosfera, ali i izrazito "vruć" i "začinjen" izgled.

Kombinacija bele boje sa malina ružičastom stvara moderan izgled enterijera. Kombinovanjem nežne bele sa nežnom ružičastom bojom mogu se stvoriti romantična, prijatna osećanja u enterijeru doma.

Kombinacija nijansi ružičaste i narandžaste boje daje toplu, dinamičnu kolor šemu i pruža mnogo mogućnosti za uređenje doma. Na primer, živa, jaka narandžasta boja stvara dramatičan i upečatljiv izgled kada je kombinovana sa bledom ružičastom nijansom.

Bez obzira da li koristite nežnu ili tamniju nijansu ružičaste boje uvek ćete dobiti interesantnu kombinaciju sa crnom bojom i veoma elegantan, moderan i dinamičan enterijer.

Kombinacija ružićaste i braon boje stvara sofisticirani izgled enterijera. Posebno je interesantna kombinacija žarkoružičaste sa čokoladnobraon bojom. Ove dve nijanse ističu jedna drugu. Nijanse braon boje sprečavaju ružičaste nijanse da deluju previše površno i ističu suptilnu prirodu prostora.

Zelena i ružičasta boja mogu se kombinovati uvek, od svetlih jakih nijansi do prigušenih, tamnijih nijansi ovih boja. U dečjoj sobi se može kombinovati, na primer jabuka zelena sa nežnom prljavoroze. To je jedna od najprirodnijih kombinacija boja koju nalazimo kod cveća.

Kombinacija ružičaste i plave boje može biti zaista sjajan izbor u različitim sobama. Najlakši način je da kombinujete njihove svetle ili pastelne nijanse i tako ćete dobiti veoma svetao i intiman prostor. Spoj bledoplave i ružičaste daje retro kombinaciju, atmosferu 1950-ih godina. Ovo je kombinacija koja će posebno dobro izgledati u kuhinjama i dnevnim sobama, jer će stvoriti svežinu i prijatan osećaj.

Ružičasta i siva boja je kombinacije koja se često sreće u modernom enterijeru doma. Ova kombinacija unosi eleganciju i poseban šarm. Svetloružičasta ili ciklama će dati živost i vitalnost sivoj boji. Dobar je izbor za trpezarije i dnevne sobe.

Pročitano 4935 puta Poslednji put izmenjeno Petak, 02 Juni 2017 11:36

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Kombinacije ružičaste boje sa drugim bojama - za neobičan dom