Artnit

Ponedeljak, 29 Oktobar 2012 19:23

Kombinacije ljubičaste boje sa drugim bojama - za moderan dom Istaknut

Ljubičasta boja i njene nijanse, slažu se sa mnogim bojama i kreiraju svež, originalan i moderan enterijer doma. Elegantna i moderna ljubičasta boja može učiniti dom neverovatnim. Možete koristiti ljubičastu boju u uređenju doma skoro svuda gde to želite, u kombinaciji sa raznim bojama, ali budite oprezni i imajte uvek u vidu da sve kombinacije nisu dobre za svaki ambijent.

Kombinacija ljubičaste i žute boje za mnoge može izgledati kao loš izbor. Ali, savremeni dizajneri enterijera tvrde da je ova kombinacija sveža, elegantna i suptilna.

Ljubičasta i zelena boja mogu biti upečatljiva kombinacija, posebno kada su u pitanju njihove tamnije nijanse. Svetlije nijanse ovih boja daju vesela prolećna osećanja i unose svežinu u prostor. Mogu biti posebno dobar izbor za trpezarije u etno stilu.

Ljubičasta i bela boja su fantastična kombinacija, posebno za spavaće i dnevne sobe. Ljubičasta boja je meka i spokojna, a bela boja stvara miran, svež i opuštajući ambijent. Mogu se koristiti nijanse ljubičaste boje od lavande do bogatijih šljiva nijansi.

Kombinacija ljubičaste i crne boje daje elegantan i topao izgled enterijeru doma. Ova kombinacija unosi dozu glamura i prefinjenosti i posebno je dobar izbor za moderan stil uređenja doma.

Kombinacija ljubičaste i sive boje je šik i stilska. Svetlije i tamnije nijanse ovih boja u enterijeru stvaraju umirujuću i toplu atmosferu u prostoru.

Kombinacija ljubičaste i narandžaste boje je živa i energična. Naroćito je dobar izbor za razigrane dečje sobe. Ako se koriste svetlije nijanse ovih boja kao što su na primer, boja sleza i boja kajsije dobija se smirena kombinacija ovih boja koja se može koristiti za dizajn enterijera dnevnih soba.

Ljubičasta i crvena boja su retka kombinacija u dizajnu enterijera. Ako Vam dosadi neka boja ili želite da mešate neobične nijanse, onda vam kombinacija nijansi ljubičaste i crvene boje može dati neobičan i upečatljiv izgled doma.

Kombinacija ljubičaste i plave boje je interesantna za uređenje doma. Svetlije nijanse ovih boja stvaraju svetao, svež ambijent. Lavanda ili tamna ljubičasta sa tirkiznom bojom stvaraju veoma zanimljivu kolor šemu, a ako unesete bele akcente dobićete svež i prijatan enterijer.

Kombinacija ljubičaste i braon boje je tradicionalna. Ljubičasta boja unosi u enterijer sofisticiranost, eleganciju i notu mističnosti, a braon boja tradiciju i osećaj udobnosti i komfora. Beli akcenti osvetljavaju prostor. Dobar je izbor za skoro svaki prostor u domu u kojem želite da unesete notu svežine.

Pročitano 53853 puta Poslednji put izmenjeno Nedelja, 12 Januar 2020 11:34

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Kombinacije ljubičaste boje sa drugim bojama - za moderan dom