Artnit

Četvrtak, 25 Oktobar 2012 15:18

Kombinacije bele boje sa drugim bojama - za dom koji sija Istaknut

Bela boja se vrlo retko koristi sama u uređenju doma, obično se kombinuje sa drugim bojama. Ona se slaže sa svim bojama i može biti odličan izbor za dizajn enterijera doma.

Bela boja se posebno dobro kombinuje sa crnom i stvara divan izgled prostora. Ova kombinacija uvek daje elegantan, moderan dizajn enterijera sa čistim linijama.

Kombinacija bele sa braon bojom je graciozna i elegantna. Ova kombinacija može biti moderna i tradicionalna u isto vreme. Pošto unosi osećaj topline čest je izbor za trpezarije.

Bela i ljubičasta boja su veoma popularna kombinacija. Ova mirna i spokojna kombinacija boja može biti odličan izbor za spavaće sobe.

Kombinacija bele i sive boje može dati iluziju većeg prostora. Ove boje takođe stvaraju eleganciju i smirenost u prostoru.

Bela u kombinaciji sa žutom bojom čini sobu svežijom i svetlijom. Ova kombinacija je posebno prikladna za dnevne sobe, mladalačke i dečje sobe, kao i za svaki prostor u kome se očekuje više aktivnosti.

Kombinacija bele sa plavom bojom može dati fenomenalan efekat, posebno u kupatilu. Podseća nas na nebo i vodu i stvara relaksirajući prostor.

Kombinacija bele i narandžaste boje je odličan izbor za kuhinje. Bela boja neutrališe jaku narandžastu boju i donosi osećaj svežine, a narandžasta boja stimuliše apetit i unosi topliju atmosferu.

Kombinacija bele i ružičaste boje je veoma suptilna i sofisticirana. Ona unosi svežinu i miris nežnog prolećnog cveća i budi prijatne emocije.

Kombinacija bele i zelene boje je tradicionalna, ali i moderna. Ova kombinacija stvara osećaj topline i unosi prirodnu svežinu u prostor.

Kombinacija bele i crvene boje je klasična i može da doda energiju svakom prostoru. Dobra je za dnevne sobe, da bi se gosti osećali komfornije i konverzacija bila življa. Takođe, sjajna je i za dečje sobe jer crvena donosi energiju i toplinu, a bela čistoću.

Pročitano 3004 puta Poslednji put izmenjeno Ponedeljak, 13 Januar 2020 12:24

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Kombinacije bele boje sa drugim bojama - za dom koji sija