Artnit

Petak, 27 Februar 2015 12:14

Dekorisanje ograda terasa i balkona Istaknut

Saksije su veoma bitan detalj u uređenju i dekorisanju prostora na terasama i balkonima. Ako imate balkon ili terasu, možete da koristite njihovu ogradu za gajenje biljaka. Saksije za ogradu ili držači na koje se stavljaju saksije su jednostavan i najefikasniji način da ulepšate svoj prostor. Na taj način možete ne samo da uklonite nered sa svoje terase ili balkona, već i da uštedite prostor.

Saksije za ograde su dostupne u raznim materijalima. Danas se sve više koriste saksije, koje su napravljene od polipropilena, u raznim bojama. One imaju UV zaštitu, zbog čega je njihova boja otporna na uticaj sunčevih zraka. Njihov dizajn omogućava da se stave preko bilo koje ograde, bez šrafova ili eksera.

Metalni držači saksija za cveće su elegantni i otporni na vremenske uslove. Oni mogu da se stave samo sa jedne ili sa obe strane ograde terase ili balkona i u njih stave saksije. Ovakvi držači se kombinuju sa metalnim nameštajem.

I ugao ograde terase ili balkona moći će da se ukrasi cvećem, ako se stavi odgovarajući oblik metalnog držača za saksiju.

Veliki držač od kovanog gvožđa okačen o ogradu balkona ili terase može da postane zanimljivo mesto za stavljanje saksija sa sukulentima i cvećem.

U saksije ili male žardinjere, koje su na ogradi terase ili balkona mogu da se posade razne biljke, koje će biti ukras ne samo Vaše terase ili balkona, već i cele zgrade ili kuće. Njihovi listovi i cvetovi uneće boju i vedrinu.

Pročitano 10857 puta Poslednji put izmenjeno Ponedeljak, 25 Februar 2019 11:43

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Flora doma Dekorisanje ograda terasa i balkona