Artnit

Sreda, 29 Januar 2020 11:52

Magličasta boja - za suptilan izgled doma Istaknut

Bezbojne, magličaste boje pretvaraju enterijer doma u prazno platno za dekor svih boja i stilova. One su istovremeno i mnogo zanimljivija početna tačka od standardnih bež i bele boje kao i prigušenih pastelnih boja. Mogu poticati od mešavine prigušene pastelnoplave i zelene boje sa sivim i ljubičastim podtonom.

Nežna, umereno magličasta plavo-siva boja može da transformiše ulazni hodnik. Ona je sveža i suprotna je prirodnim tonovima u ostatku prostora. Naročito je dobar izbor za male ili slabo osvetljene hodnike.

Srebrnomagličasta boja sa više plavo-sivog tona stvara svež izgled dnevne sobe. Istovremeno unosi notu elegancije i glamura u dnevnu sobu. Detalji poput belog cveća u vazi i belih stonih lampi stvoriće osećaj mirne atmosfere.

Lavanda i jorgovan spadaju u nijanse ljubičaste boje i imaju osobine duhovnosti i smirenosti, što ih čini posebno dobrim za sobe za meditaciju. Međutim, one podjednako dobro funkcionišu u spavaćim sobama i kupatilima. Jorgovan magličasta nijansa može da bude dobar izbor za zidove u sobi sa nameštajem od braon kože.

 

Pročitano 2452 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Magličasta boja - za suptilan izgled doma