Odštampajte ovu stranicu
Nedelja, 15 Oktobar 2017 11:04

Usklađivanje kauča ili sofe sa stolicama u dnevnoj sobi Istaknut

Nekada se smatralo da je prava stvar kupiti kauč ili sofu i izabrati odgovarajuće stolice uz njih. Savremeni dizajn enterijera, međutim daleko više stavlja naglasak na lični stil. Većina ljudi jednostavno ne želi dom koji izgleda kao da je kupljen direktno sa stranica kataloga, a tokom godina se nabave predmeti koji možda ne idu zajedno ali su nam dragi.

Neobične kombinacije komada nameštaja mogu da stvore zanimljiv vizuelni efekat u prostoru. Tako na primer kauč, sofa, stolica ili fotelja različitog dizajna ili stila mogu da se usklade, a najbolje izgledaju kada su zidovi u neutralnoj boji, a nijanse boja komada nameštaja pažljivo usklađene.

Koristite jednostavnu paletu boja u uređenju dnevne sobe. Mogu se koristiti dve ili tri nijanse iste boje, a zatim istaći jarkom bojom. Dobar izbor su neutralne nijanse za zidove, zavese i sofu, koje se ističu stolicom jarke boje.

Kombinacija kožnog kauča ili sofe sa tapaciranim stolicama ili foteljama je uvek zanimljiv izbor za uređenje dnevne sobe. Kožni nameštaj dodaje sofisticiranost, izgleda sjajno i traje duže.

Sofe ili stolice u paru dodaju ravnotežu, ali i stilski izgled. Možda nemate dovoljno prostora za dve sofe, ali većina dnevnih soba obezbeđuje dovoljno prostora za par stolica. Ako imate malu sobu, potražite manje fotelje koje nisu previše impozantne ili velike.

 

Pročitano 3174 puta
Stefan Tanasijević

Najnovije:

Srodni članci