Artnit

Utorak, 15 Avgust 2017 10:59

Stakleni stočić unosi stil i eleganciju u dom Istaknut

Stakleni stočić je savršen dodatak skoro svakom prostoru u domu, a neverovatno fleksibilan da može da se istovremeno uklopi i izdvoji. Njegov dizajn stvara minimalan vizuelni prostor, što ga čini jednostavnim za uklapanje u bilo koji stil uređenja. U dnevnu sobu, ali i u svaku prostoriju unosi stil i eleganciju. Čak i ako sunce ne sija dovoljno, staklo će uhvatiti najveći deo dnevne svetlosti i odražavati ga pravo u prostor i tako ga osvetliti na prirodan i lep način.

Elegantni stakleni stočić uklapa se u moderan stil uređenja. Za savremeni ili blago industrijski osećaj, probajte kombinaciju metala i stakla, a kombinaciju drveta i stakla za rustičan ili tradicionalni izgled.

Transparentni stočić ne mora da bude samo od stakla. On može da bude zanimljiva kombinacija stakla i drugih materijala. Na primer, pozlaćeni ili mesingani okvir uneće notu glamura, drveni donji delovi sa nogarama osećaj udobnosti. Stakleni stočić sa metalnim nogarama uneće sofisticiranu notu.

Stakleni stočići sa duplim pločama su veoma funkcionalni i koriste se kao spremište ili za izlaganje raznih predmeta. Ove ploče mogu da budu staklene ili u različitim kombinacijama, od kojih jedna uklapa donju drvenu sa gornjom staklenom pločom ili ploču od drugog materijala sa staklenom.

Kod stočića sa jednom staklenom pločom ističu se nogare i oni su dobar izbor ako se naglašava kreativna baza ili nogare. Drvene rezbarije, metal art deko stil ili tamno obojene drvene nogare su jasno vidljive ispod staklene ploče.

Geometrijski oblici staklenih stočića postaju neophodni elementi u savremenim životnim prostorima. Geometrijski stakleni stočić će dodati dosta dinamičnosti i transparentnosti u sobu. Neobična i asimetrična baza stola, geodetske forme i kristali mogu da stvore jedinstven ambijent u prostoru.

Ponekad jedan stakleni stočić nije dovoljan, bilo da imamo previše predmeta koje želimo staviti na njega ili je dnevna soba toliko velika da želimo da se osećamo prijatnije. Dva identična staklena stočića predstavljaju neverovatno rešenje, koje će zadržati prozračnost sobe kada ima puno nameštaja.

 

Pročitano 2073 puta Poslednji put izmenjeno Sreda, 07 Oktobar 2020 10:44

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Stakleni stočić unosi stil i eleganciju u dom