Artnit

Petak, 09 Decembar 2016 11:43

Akcentni zidovi od tekstila Istaknut

Umesto tradicionalnih tapeta koje se često koriste za akcenat zid, koriste se tkanine kako bi se dodala tekstura i dezen. Ovakvi akcentni zidovi mogu da se kreiraju za samo nekoliko sati, a i mogu veoma jednostavno da se skinu. Oni stvaraju zanimljiv i neobičan izgled u svakoj prostoriji enterijera doma.

Tekstil može da se pričvrsti na zid lepkom, kada se primenjuju tečna jedinjenja pomoću valjka na zidovima i esencijalno postavlja tekstil kao da je zidna tapeta. Takođe, mogu da se smeste ramovi na celu površinu zida i na njih se postavljaju ploče tekstilnih akcenata koje se na kraju mogu pričvrstiti na razne načine.

Tekstilni akcentni zidovi se često smeštaju uz krevet, ali je podobno i bilo koje drugo mesto. Za interesantan dekor mogu da se kreiraju zidne zakrpe od ostataka tkanine.

Tapacirani i napunjeni akcentni zidovi unose notu sofisticiranog glamura u svaki prostor, a istovremeno pružaju veću izolaciju od onih obloženih tkaninom. Kreiranje dijamantski postavljenih zidova sa tkaninama, kao što su somot ili svila je veoma popularno i unosi elegantnu notu u prostor.

Tapaciranje akcenat zida kožom unosi elegantnu notu u svaki prostor doma. Dekorisanje ovog zida šrafovima čini svaku sobu modernijom.

 

Pročitano 2595 puta Poslednji put izmenjeno Ponedeljak, 10 Juni 2019 10:58

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Akcentni zidovi od tekstila