Artnit

Nedelja, 23 Oktobar 2016 11:07

Ideje za skladištenje stvari u kupatilu Istaknut

U uređenju kupatila, a posebno malog dobro organizovanje prostora uvek predstavlja pravi izazov, jer osim sanitarija i nameštaja ima i mnogo stvari i sitnica kojima je potrebno mesto za skladištenje. Zanimljive ideje za skladištenje štede prostor i stvaraju poseban izgled kupatila.

Kutije i korpe od prirodnih materijala, kao što je na primer pleteno pruće, ali i od plastike izgledaju interesantno i štede prostor. One izgledaju lepo na zidovima ili policama. U korpe od pletenog pruća ili plastične korpe koje su okačene na metalnu šipku mogu da se stave peškiri ili neke sitnice.

Viseće zidne police u kupatilu mogu da se koriste za čuvanje malih stvari koje su organizovane u staklenim ili plastičnim posudama. Posebno su praktične one koje imaju rupe za stavljanje različitih umetaka od stakla ili metala u kojima se stavljaju razne sitnice.

Postavljanjem male police može se iskoristiti prostor ispod lavaboa, koji često ostaje prazan. Tako se dobija neophodan elemenat za čuvanje sredstava za higijenu.

Metalna polica iznad toaleta štedi prostor, ali i stvara moderan izgled kupatila.

Reciklažom starih predmeta osim prostora u kupatlu štedi se i novac. Izbor je veliki, možete na primer da koristite drvene kutije, staklene tegle ili palete.

 

Pročitano 3019 puta Poslednji put izmenjeno Ponedeljak, 07 Septembar 2020 10:58

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Ideje za skladištenje stvari u kupatilu