Artnit

Nedelja, 25 Septembar 2016 11:27

Malina ružičasta boja - za opuštajuću atmosferu u domu Istaknut

Ružičasta boja može da bude osnovna boja u enterijeru doma ili da se unese kroz detalje. Njena nijansa malina je vesela i podsticajna, daje toplinu zimi i osvežava leti, a dobro se kombinuje sa zelenom, žutom, plavom bojom. Dekorisanje ovom nijansom ružičaste boje će stvoriti opuštajuću atmosferu i svež, sofisticiran izgled enterijera doma.

Nijansa maline je uvek dobar izbor za zid, jer je topla i reflektuje svetlost. Zidovi u ovoj boji stvaraju vedar prostor, a šare na tepihu i ukrasnom jastuku u istoj boji dopunjuju ovaj utisak.

Kada koristite ružičastu boju, a naglašavate na primer nijanse maline, dodajte teksturu. Imajući ovo u vidu, ista boja može da se koristi na zidovima i nameštaju, u dnevnoj sobi sa dominantnom nijansom maline.

Dizajn šema spavaće sobe može da sadrži raskoš boje i teksture. Kombinacija nežne ružičaste boje i bogate malina nijanse stvara glamurozan izgled. U ovim bojama su zidovi, ukrasni jastuci, prekrivač, draperija iznad kreveta, zavesa, stone lampe.

Komad nameštaja u nijansi maline može postati deo svakog prostora i kombinovati se i sa popularnim šarama kao što su zebra print ili pruge. Trpezarijske stolice u nijansi maline ističu se bojom u beloj trpezariji sa klasičnim drvenim trpezarijskim stolom koji okružuju.

Detalji u malina ružičastoj boji uneće vedrinu u svaki kutak doma.

Pročitano 3542 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Malina ružičasta boja - za opuštajuću atmosferu u domu