Artnit

Subota, 03 Septembar 2016 10:44

Jesenje boje u domu Istaknut

Raskošne boje jeseni uključuju šaroliku paletu boja, u rasponu od nijansi zelene, žute, crvene, narandžaste do nijansi braon boje. Ove boje stvaraju najjači doživljaj jeseni u domu, a istovremeno unose osećaj topline i udobnosti, i uklapaju se u sve stilove uređenja doma, od rustičnog do minimalističkog.

Crvena, žuta i narandžasta boja su klasične boje jeseni i podsećaju na boje jesenjeg lišća. Možete da ih kombinujete u spavaćoj sobi. Jastuci, prekrivač, posteljina, stone lampe u ovim bojama stvaraju topao, udoban izgled prostora.

Kombinacija raznih nijansi braon boje u modernoj kuhinji stvara prijatan prostor, koji se može osvežiti cvećem u vazama ili voćem u činijama.

Da bi soba sa braon komadima nameštaja oživela, koristite jarku narandžastu boju, za detalje poput ukrasnih jastuka, zavesa, stone lampe, cveća ili stolnjaka.

Kombinacija jesenjih boja, kao što su boje terakote i rđe i nijansi braon boje je dobar izbor za trpezariju. Slika iznad komode i cveće u vazi u jesenjim bojama dodaju osećaj topline ovom prostoru.

Nijanse zelene boje, posebno one tamnije su zanimljive u dnevnoj sobi, ne samo u jesen, već i cele godine.

Uz jesenju paletu boja, možete da dodate bakarne ili zlatne ukrase. Detalji kao što su na primer, pletene korpe i drvene činije ispunjene sezonskim voćem ili klipovima kukuruza, bundeve, suvo cveće, slike ili art printovi sa jesenjim motivima prirode stvoriće pravu jesenju atmosferu.

 

Pročitano 3479 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Jesenje boje u domu