Artnit

Četvrtak, 01 Septembar 2016 10:51

Dekorisanje doma neonskim bojama Istaknut

Neonske boje mogu da se koriste za uređenje enterijera doma na način koji je umetnički, jedinstven i izbalansiran. Većina dizajnera enterijera savetuje da se koriste neonske boje u manjim prostorima u domu, kao što su na primer kupatilo i dečja soba. Ali, ove boje mogu da se koriste i u drugim prostorima u domu, kuhinji ili dnevnoj sobi i dodaju novu dimenziju domu.

Za svetao izgled enterijera može da se kombinuje više od jedne neonske boje, na primer plava, zelena, ružičasta, žuta. Ove kombinacije boja stvaraju vedru atmosferu u dnevnoj sobi, ali zato pozadina treba da bude u neutralnoj boji, kako bi fokus ostao na neonskim bojama.

Neonske boje odlično funkcionišu sa minimalističkim dekorom, jer ne postoji ništa sa čim se sukobljavaju ili ga nadvladavaju.

Komad nameštaja u neonskoj boji oživeće svaki prostor u domu. Fotelja, stolica ili sto u nekoj neonskoj boji su uvek lepi detalji, ali njihove nijanse treba uskladiti sa šemom boja prostora koji se dekoriše, za koji se preporučuju jednobojne, neutralne boje.

Kupatilo može da postane vedar i svetliji prostor, ako unesete neke svetle neonske boje. Stavite pločice ili obojite zidove, dodajte prostirku, peškire ili ukrase u svetlim neonskim bojama. Takođe, kupatilski nameštaj ili okvir ogledala u ovim bojama može da postane interesantan detalj.

Unesite neonsku boju u svakodnevni dekor sa malim trakama žute i ružičaste boje, kojima ćete vezati flaše. Ovaj zanimljiv set možete da dopunite vazom sa prugama iste boje.

 

Pročitano 2709 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 30 Maj 2019 11:27

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Dekorisanje doma neonskim bojama