Artnit

Utorak, 16 Avgust 2016 11:22

Ideje za skladištenje obuće u domu Istaknut

Kolekcija obuće, velika ili mala, može stvoriti osećaj pretrpanosti u enterijeru doma. Posebno će hodnik uvek izgledati neuredno, ako se ne nađe jednostavan i praktičan način za čuvanje i organizovanje obuće. Za njeno odlaganje mogu da se koriste klasični cipelarnici, deo plakara, ali i neobične police, fioke ispod stepeništa, kutije. Uštede prostora na osnovu ideja za skladištenje pomažu da enterijer doma bude organizovan i izgleda uredno.

Lep cipelarnik može da bude i ukras hodnika, posebno ako se uskladi sa ostatkom nameštaja. Cipelarnici mogu da budu napravljeni od raznih materijala, i u raznim bojama, kao i u različitim stilovima. Prilikom izbora imajte uvek u vidu njegovu osnovnu funkciju, i birajte one u kojima će obuća biti zaštićena od habanja i deformisanja.

Klupa sa ugrađenim delovima za skladištenje obuće je odličan izbor za hodnik. Njen multifunkcionalni dizajn omogućava da se koristi kao udobno sedište, dok se vezuju ili oblače cipele, a mali kubusi omogućavaju raspoređivanje i organizovanje obuće.

Ako u hodniku postoji udubljenje u zidu može da se iskoristi kao ostava za obuću ili cipelarnik, koji može da bude zatvoren vratima sa ogledalom. Tako će se dobiti korisno uređen prostor, ostava za obuću i ogledalo koje je potrebno u svakom hodniku.

Obuća može da se skladišti u fioke ugrađene u stepenice. Svaka stepenica ima jednu fioku koja se izvlači, i mogu da se koriste za čuvanje obuće po dizajnu, veličini, boji, vlasniku ili godišnjem dobu.

Prostor ispod kreveta se koristi za skladištenje obuće. Obuća se može držati u fiokama ugrađenim u krevet.

Kutije za skladištenje su praktično rešenje, i u njima se može držati obuća, koja se stavlja ispod kreveta, u orman ili neki drugi prostor u domu.

Pročitano 3678 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 20 Avgust 2020 10:28

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Ideje za skladištenje obuće u domu