Artnit

Četvrtak, 03 Decembar 2015 12:16

Televizor u dnevnoj sobi Istaknut

Televizor je bitan elemenat u uređenju dnevne sobe, a često postaje fokus i u odnosu na njega se postavlja garnitura za sedenje. Ravni ekrani su postali nezaobilazni deo modernog enterijera doma, uklapaju se u svaki prostor i unose zanimljivu vizuelnu dimenziju. Pri njihovom postavljanju imajte uvek u vidu stil nameštaja, kao i stil uređenja dnevne sobe.

TV police mogu da budu jednostavnog, modernog, minimalističkog ili rustično-stilskog dizajna, izrađene od masiva ili pločastog materijala. Dobar izbor, posebno za male dnevne sobe su police koje ne zauzimaju puno mesta i u kojima ima prostora za razne sitnice, poput diskova sa filmovima i muzikom ili video-kaseta, kao i za detalje poput cveća, vaza, slika ili knjiga.

TV set koji se sastoji iz otvorenih i zatvorenih polica i natkasne za postavljanje televizora je uvek zanimljiv elemenat u uređenju dnevne sobe. Otvorene police i zatvorene police mogu da stvore razne oblike i istovremeno služe za postavljanje ukrasa i čuvanje predmeta.

Komodu prilagodite postojećem nameštaju i stilu koji dominira u prostoru. Na primer, u modernoj minimalističkoj uređenoj dnevnoj sobi uvek izgleda lepo televizor na zidu iznad jednostavne komode.

Za kačenje televizora koriste se konzole koje se pomeraju. Prednosti ovako visoko postavljenog televizora se uočavaju posebno u maloj dnevnoj sobi koja je povezana sa kuhinjom i trpezarijom. Ovakvo postavljanje televizora omogućava da se iz svakog ugla gleda omiljena emisija.

Ljudi obično vole da imaju vrlo jednostavan pogled u deo prostorije gde je televizor i da je jedini elemenat koji privlači pažnju sam televizor. Zato su jednostavnije verzije postavljanja televizora česte, naročito u uređenju minimalističke dnevne sobe. Kada se televizor postavi na stalak za TV ili zidni nosač za TV prostor dobija novu, modernu dimenziju. Ali, možete i da kombinujete televizor na zidu sa kaminom ili umetničkim slikama na istom zidu. Postavljanje male police ispod televizora za odlaganje sitnica je takođe zanimljiva ideja.

Pročitano 4113 puta Poslednji put izmenjeno Četvrtak, 21 Mart 2019 12:17

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Televizor u dnevnoj sobi