Artnit

Nedelja, 21 Juni 2015 11:24

Školjke u enterijeru doma Istaknut

Mnoge ljude školjke podsećaju na toplo leto i more. U enterijeru doma školjke mogu da osveže svaki kutak i unesu prizvuk mora i peščanih plaža, a od njih se mogu napraviti razni dekorativni i praktični predmeti. Uz malo mašte školjke sakupljene na odmoru postaju zanimljivi detalji i akcenti u svakom prostoru.

Školjke su uvek zanimljivi ukrasi na komodama i stočićima u sobi ili hodniku. Na primer, stočić od bambusa na kojem su izložene školjke različitih oblika i veličina uneće delić morskog pejzaža, a buket ruža u vazi dopuniće ovaj mali pejzaž prelepim mirisom.

Školjke se pojavljuju u širokom spektru neutralnih tonova, uključujući bele, bež , žutomrke i braon. Prikažite njihovu raznolikost u aranžmanu raznovrsnih nijansi i oblika u staklenim činijama, vazama ili ćupovima.

Dekorativne činije se često koriste kao ukras, za čuvanje raznih predmeta ili kao jedinstveni akcenat u enterijeru doma. Školjka može da postane neobična dekorativna činija, a velika školjka je uvek dobar izbor za držanje voća ili malih školjki. Ako dodate još neke morske detalje, kao što su na primer morska zvezda i slika čija je tema morska riba stvorićete mali morski pejzaž na komodi.

Vaza od školjki različitih oblika i tekstura je neobičan ukras, koji će uneti boju i miris ako se u nju stavi mali buket svežih ruža.

Glinene saksije možete da pokrijete sa školjkama. Biljke koje posadite u njih postaće jedinstven ukras.

Pročitano 3248 puta Poslednji put izmenjeno Subota, 18 Juli 2020 10:34

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Školjke u enterijeru doma