Odštampajte ovu stranicu
Petak, 20 Juni 2014 14:18

Zastakljene terase i balkoni Istaknut

Terase i balkoni imaju posebno mesto u dizajnu eksterijera doma. Zastakljivanje je pogodan način za povećanje površine doma. Terasa ili balkon sa staklenim vratima i prozorima može da poveća životni prostor, postane nova soba ili kutak za odmaranje i rad.

Zastakljena terasa ili balkon može biti nameštena i ukrašena, na primer, kao dodatak dnevnoj sobi, ali i veoma lako može da postane mala trpezarija.

Mali balkon ili terasa može da bude produženi deo kuhinje. U ovaj prostor možete da stavite trpezarijski nameštaj i frižider.

Zastakljena terasa ili balkon lako može da se pretvori u dobro organizovan prostor za rad. U ovaj prostor može da se stavi kompjuter i polica sa materijalima.

Zastakljena terasa ili balkon može da postane samo mesto za odmor. Uzak prostor možete da obojite u svetle boje i opremite sa stolicama malih dimenzija. Čak i jedna stolica i stočić, umetnička slika i biljka stvaraju mali udoban kutak.

Savršen kutak za čitanje može da postane mala zastakljena terasa ili balkon. Stavite udobnu stolicu sa jedne strane zida, postavite gornju policu sa knjigama i male saksije sa biljkama blizu prozora. Usklađene svetle boje proširiće vizuelno prostor.

Zastakljena terasa ili balkon je idealno mesto za smeštanje alata i pribora, kao i drugih neophodnih stvari.

Zastakljena terasa ili balkon je idealna za gajenje cveća. Možete da ga gajite u toku cele godine i uvek će imati dovoljno svetla, a zimi se neće smrznuti.

Pročitano 8371 puta
Stefan Tanasijević

Najnovije:

Srodni članci