Artnit

Subota, 26 Avgust 2017 10:54

Potporni stub u enterijeru doma Istaknut

Stubovi su neophodan potporni elemenat u enterijeru doma koji može da nosi težinu krova ili gornjeg sprata, ali često budu i veoma upadljivi kada se nalaze na nezgodnom centralnom delu prostorije. Oni se obično smatraju neugodnim karakteristikama u prostoru, bilo da su veliki ili mali, jer otežavaju izbor nameštaja i njegov raspored. Kreativnim rešenjem, međutim mogu postati dekorativni elementi, dobiti dodatnu funkciju i uklopiti se bolje u enterijer.

Boje stubova iste boje kao i zidovi stvaraju kohezivan izgled svake prostorije u domu. Stubovi sa rezbarenim ukrasima uneće i duh klasike u savremeno okruženje dnevne sobe sa visokim plafonom.

Stubovi mogu da dobiju rustični šarm, prirodnu lepotu i dopune dizajn, ako se oblože ciglama. U rustičnoj kuhinji su veoma zanimljiv elemenat.

Dva stuba postavljena blizu jedan drugog mogu da naprave otvorene police. Ove police mogu da budu zanimljive biblioteke ili pregrada između dva prostora u domu.

Potporni stubovi postavljeni između dva prostora različitih funkcija su savršena osnova za formiranje vizuelne pregrade između ta dva dela prostorije.

 

Pročitano 943 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Potporni stub u enterijeru doma