Artnit

Sreda, 06 Februar 2013 22:44

Dekorisanje doma vazama za cveće Istaknut

Vaze za cveće su zanimljiv detalj svakog enterijera doma. One mogu da učine prostor vizuelno zanimljivijim i da zajedno sa cvećem unesu delić prirode i ulepšaju dom. Na tržištu postoji veliki izbor vaza za cveće, različitih veličina, oblika, dizajna, napravljenih od različitih materijala, kao što su staklo, keramika, metal, terakota, kamen i drvo. Vaze su uvek najbolji izbor za omiljeni cvetni aranžman za neku specijalnu priliku ili samo za dekorisanje sobe.

Vaza sa antičkim izgledom može da bude jedan lep akcenat u prostoru i bez cveća u njoj. Ali, u nju može da se stavi cvetni aranžman ili samo nekoliko ruža za još upečatljiviji izgled.

Staklena vaza se odlikuje specifičnom lepotom, a posebno antička staklena vaza. Antička staklena vaza sa zanimljivim dizajnom i atraktivnim bojama može da doda elegantan izgled i moderan stil monotonom prostoru.

Kristalne vaze mogu da budu veličanstveno dizajnirane, različitih oblika, stila i boja. One oživljavaju prostor i čine ga vizuelno atraktivnijim. Kristalna vaza unosi notu glamura i elegancije u enterijer doma.

Viseće vaze su efektan način da se kreira fokalna tačka u sobi ili na prozoru. Ove vaze veoma često služe, kao dekoracija za prozore sa estetski aranžiranim ružama ili drugom vrstom cveća. Od recikliranih sijalica ili drugih predmeta od stakla mogu da se naprave interesantne viseće vaze.

Velike vaze za pod su poznate zbog svoje veličine, umetničkog rada, lepih boja i upečatljivog stila i dodaju eleganciju i suptilnost domu. Ima ih u različitim veličinama i oblicima, visokih i tankih, niskih i masivnih, metalnih, providnih i obojenih. One su često lep ukras za uglove u prostoru. Takva vaza takođe, može da unese Vaš lični stil u prostor.

Pročitano 2752 puta

Ostavi komentar

Vi ste ovde: Home Uređenje doma Dekorisanje doma vazama za cveće